Onze diensten

Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden op het gebied van verbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Via deze website bieden wij u een inspirerende impressie van wat binnen ons bereik ligt.
Wat wij aanbieden

Onze diensten

Verbouw, aanbouw en nieuwbouw

Van het transformeren van bestaande ruimtes tot het creëren van nieuwe constructies, wij zijn uw betrouwbare partner voor verbouw, aanbouw en nieuwbouw.

Renovatie en onderhoud

Breng nieuw leven in uw bestaande gebouwen met onze renovatie- en onderhoudsdiensten.

(tuin)Schuren, veranda’s en luifels

Creëer extra ruimte in uw buitenomgeving met onze hoogwaardige (tuin)schuren, veranda's en luifels. 

Badkamers en toiletten

Creëer uw eigen oase van comfort en stijl met onze hoogwaardige badkamers en toiletten. Of u nu op zoek bent naar een luxe badkamerrenovatie of een functionele upgrade van uw toiletruimte.

Wonen en interieur

Ontdek de kunst van wonen en interieur met onze expertise en passie voor design. Wij geloven dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en levensstijl. Met aandacht voor detail, functionaliteit en creëren we ruimtes die comfort bieden.

Diversen

Ontdek een wereld van mogelijkheden met onze diverse diensten. Of het nu gaat om kleine klussen, maatwerkoplossingen of speciale projecten, wij bieden een breed scala aan expertise en vaardigheden om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Meer informatie

Gegevens: K.v.K.: 72810599
E-mail: info@dewaard-bouw.nl
Btw-id: NL002369984B32
Bank: NL40 RABO 0334 5399 19

Volg ons op Facebook