Over ons

De Waard Bouw en Timmerbedrijf is een allround bouwbedrijf welke is gevestigd in Groot-Ammers. Met als eigenaar Jorick de Waard.
Met veel plezier verzorgen wij een breed assortiment aan werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Door de jaren heen hebben we talloze tevreden klanten kunnen helpen. Achter ons staat een professioneel team dat we al geruime tijd kennen. Dit geeft ons het vertrouwen om hen met een gerust hart bij u over de vloer te laten komen. Als u een idee wilt krijgen van de diensten die wij aanbieden, raad ik u aan om onze "projecten" te bekijken. Mocht u hier niet vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Samen zullen we uw wensen bespreken en ervoor zorgen dat uw project succesvol verloopt.

Ons team bestaat uit deskundige professionals die getraind zijn in hun vakgebied. Ze beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om elk project tot een succesvol einde te brengen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zorgen ervoor dat elk aspect van onze dienstverlening aan de hoogste normen voldoet. Of het nu gaat om vakmanschap, materiaalkeuze of efficiƫntie, wij streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Een belangrijk aspect van onze service is transparantie. Wij geloven in open communicatie met onze klanten, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de voortgang van hun project. Wij zorgen voor duidelijke en eerlijke offertes, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen of ontwikkelingen. Ons doel is om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Wat zeggen onze klanten

Lees hieronder enkele enthousiaste reacties van onze gewaardeerde klanten. Ontdek waarom zij zo tevreden zijn over onze diensten en vakmanschap
De Waard Bouw heeft een prachtige dakkapel voor ons gerealiseerd. Het ziet er echt keurig uit en we zijn enorm blij met de extra ruimte die het ons biedt.
Menno van Driest

Meer informatie

Gegevens: K.v.K.: 72810599
E-mail: info@dewaard-bouw.nl
Btw-id: NL002369984B32
Bank: NL40 RABO 0334 5399 19

Volg ons op Facebook